וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלפלים ממולאים בגבינת עזים על קרם חצילים

מתכון של השף אורן לוקסנבורג ממסעדת "בריבה"

מתכון מאת: מערכת וואלה

פלפל ממולא גבינת עזים על קרם חצילים עם קרם עגבניות בריבה.
פלפל ממולא גבינת עזים על קרם חצילים עם קרם עגבניות בריבה

מצרכים למתכון

  • 4 פלפלים אדומים קלויים, קלופים ונקיים מגרעינים
  • 6 כפות גבינת עזים למריחה
  • 2 כפיות עירית קצוצה דק
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • לקרם חצילים:
  • 1 חציל גדול שרוף על להבה ומקורר אך לא מקולף
  • 1 שן שום
  • 4 כפות שמן זית
  • לקרם עגבניות:
  • 2 עגבניות גדולות ובשלות מגולענות וחתוכות גס
  • 1 כף אגוזי מלך קלויים
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כפית סוכר
  • מלח לתיבול
  • 12 צנוניות קטנות

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון טוחנים את החציל השרוף על קלפתו עם השום והשמן זית, עד שמתקבל קרם שחור וחלק מתבלים במלח.
  • 2. בקערה מערבבים את גבינת העזים עם העירית והבצל סגול, ומתבלים במלח, פורסים את הפלפלים ומניחים כף גדושה של מילוי גבינה במרכזם ומקפלים את השוליים מעל הגבינה כך שהפלפל נראה שלם.
  • 3. במעבד מזון נקי טוחנים את העגבניות עם אגוזים המלך ומזליפים את שמן הזית תוך כדי טחינה, מתבלים בסוכר ומלח.
  • 4. מסדרים במרכז כל צלחת כף גדושה של ממרח חצילים, מעליו מניחים פלפל ומזלפים את קרם העגבניות, מקשטים עם מעט עירית קצוצה ו-3 צנוניות לכל מנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully