- 1. במעבד מזון טוחנים את החציל השרוף על קלפתו עם השום והשמן זית, עד שמתקבל קרם שחור וחלק מתבלים במלח.
-
- 2. בקערה מערבבים את גבינת העזים עם העירית והבצל סגול, ומתבלים במלח, פורסים את הפלפלים ומניחים כף גדושה של מילוי גבינה במרכזם ומקפלים את השוליים מעל הגבינה כך שהפלפל נראה שלם.
-
- 3. במעבד מזון נקי טוחנים את העגבניות עם אגוזים המלך ומזליפים את שמן הזית תוך כדי טחינה, מתבלים בסוכר ומלח.
-
- 4. מסדרים במרכז כל צלחת כף גדושה של ממרח חצילים, מעליו מניחים פלפל ומזלפים את קרם העגבניות, מקשטים עם מעט עירית קצוצה ו-3 צנוניות לכל מנה.