מתכונים חמים

פלפלונים ממולאים בגבינת עיזים

את המנה הזו קודם כל אוכלים עם העיניים, ורק אחר כך עם הפה: השף אריק בונפיס מ"רומיקפה" מגיש לכם פלפלונים בכל הצבעים, הממולאים בגבינת עיזים וממרח לבנה טרי.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פלפלים צבעוניים (צילום: Artoday)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-7-10 יחידות:
  • שקית של פלפלי-מיני צבעוניים
  • 200 גר' גבינת לבנה עזים
  • 100 גר' גבינת עזים חצי קשה (כמו פרומעז)
  • 5 כפות שומשום
  • 1 כף שמן שומשום
  • קורט צ'ילי
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. פותחים חריץ לרוחבו של הפלפלון הקטן ומרימים את המכסה בלי לתלוש אותו (רק לפתוח). בעזרת כפית מרוקנים את חלק הפנימי ואת המכסה.
  • 2. בקערה קטנה מערבבים את כל החומרים עד לערבוב הומוגני. ממלאים מהחומרים לתוך הפלפלון, עד לקצה.
  • 3. אפשר להגיש בשתי דרכים – או צונן, מיד אחרי סעיף 2, או לטגן (כמו שניצל), ע"י טבילה בביצה טרופה ובפירורי לחם וקמח שיצפו את הפלפלון. מטגנים בשמן עד להזהבה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully