פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פלפלונים ממולאים בגבינת עיזים

      את המנה הזו קודם כל אוכלים עם העיניים, ורק אחר כך עם הפה: השף אריק בונפיס מ"רומיקפה" מגיש לכם פלפלונים בכל הצבעים, הממולאים בגבינת עיזים וממרח לבנה טרי.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פלפלים צבעוניים (Artoday)
      פלפלים צבעוניים (Artoday)

      מצרכים

      • ל-7-10 יחידות:
      • שקית של פלפלי-מיני צבעוניים
      • 200 גר' גבינת לבנה עזים
      • 100 גר' גבינת עזים חצי קשה (כמו פרומעז)
      • 5 כפות שומשום
      • 1 כף שמן שומשום
      • קורט צ'ילי
      • קורט מלח
      • קורט פלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. פותחים חריץ לרוחבו של הפלפלון הקטן ומרימים את המכסה בלי לתלוש אותו (רק לפתוח). בעזרת כפית מרוקנים את חלק הפנימי ואת המכסה.
      • 2. בקערה קטנה מערבבים את כל החומרים עד לערבוב הומוגני. ממלאים מהחומרים לתוך הפלפלון, עד לקצה.
      • 3. אפשר להגיש בשתי דרכים – או צונן, מיד אחרי סעיף 2, או לטגן (כמו שניצל), ע"י טבילה בביצה טרופה ובפירורי לחם וקמח שיצפו את הפלפלון. מטגנים בשמן עד להזהבה.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות