- 1. קולים את הפלפלים על להבת הגז ומכניסים לשקיות ניילון למשך חצי שעה. קולפים את הפלפלים, קוטמים את ראשם ובעזרת סכין חורצים את הפלפל כך שתתקבל רצועה ארוכה אחת של פלפל שניתן יהיה למלא ולגלגל.
-
- 2. מערבבים בקערת ערבוב את הגבינות והטימין. ממלאים כל פלפל בנקניק קטן שייצרנו מהגבינה ומגלגלים כפי שמגלגלים סיגר.
-
- 3. במעבד מזון טוחנים את העגבניות עם השום ושמן הזית, מתבלים במלח ופלפל שחור. הרסק ישמש אותנו כרוטב קר למנה.
-
- 4. את הפלפלים מחממים כשתי דקות בתנור חם לפני ההגשה ומניחים על הרסק הקר. מזליפים עוד שמן זית מלמעלה, מסדרים את עלי האורגנו ומגישים.