- 1. מכינים את הבצק: לעבד את כל החומרים לבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק, זהירות שלא לעבד את הבצק יותר מדי.
-
- 2. מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ, להעביר לתבנית בקוטר 26 ס"מ ולהקפיא כחצי שעה.
-
- 3. אופים את הבצק אפייה מקדימה (מניחים על הבצק נייר כסף ועליו משקולת כמו קטניות), בתנור שחומם מראש ל- °175,למשך כ- 15 דקות. מורידים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות עד שמזהיב.
-
- 4. מכינים את מילוי התרד: מחממים במחבת מעט שמן זית ומאדים את התרד מס' דקות. מורידים מהאש ומסננים.
-
- 5. מערבבים את חומרי המילוי והבלילה ומסדרים על הבצק .
- אופים בתנור מחומם מראש לחום של 170 מעלות כ-40 דקות.