- 1. קולפים ומגרדים בצל על פומפיה. קוצצים מועכים את השום עם מעט מלח.
-
- 2. מערבבים את כל חומרי המרינדה יחד בסיר עד להומוגניות, ומבשלים על להבה בינונית-נמוכה. שימו לב שהתערובת לא תרתח. מצמצמים במשך 20 דקות ומעבירים למעבד מזון. (את המרינדה ניתן לשמור בכלי סגור במקרר במשך שבועיים)
-
- 3. דוקרים את חלקי העוף בסכין חדה ומשרים אותם במרינדה למשך 2-3 שעות לפחות (עדיף ללילה שלם במקרר).
-
- 4. מעבירים את נתחי העוף למחבת חמה וצולים היטב במשך 12-15 דקות.
-
- 5. מעבירים את חלקי העוף לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, בתבנית סגורה בנייר אלומניום, עד לגמר הבישול בהתאם לגודל החלקים.
-
- צילום, בימוי ועריכה: IVP - בית הפקה מקוון.