וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צלי עוף ברוטב ברביקיו וקפה

לאנשים שכבר טעמו הכל

מתכון מאת: ערן ירוחם, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • למרינדת ברביקיו-קפה המספיקה לקילו בשר עוף:
  • 1/2 כוס אספרסטו זהב של עלית או קפה פרא אפריקאי של עלית
  • 1 כוס קטשופ
  • 1/2 כוס חומץ תפוחים
  • 1/2 כוס סוכר זהוב
  • 1 בצל בינוני מגורר על פומפיה גסה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות חרדל מהולות בכף מים
  • 2 כפות רוטב ווסטרשייר
  • 2 כפות כמון טחון
  • 2 כפות צ'ילי גרוס
  • 2 כפיות מלח דק

אופן ההכנה

  • 1. קולפים ומגרדים בצל על פומפיה. קוצצים מועכים את השום עם מעט מלח.
  • 2. מערבבים את כל חומרי המרינדה יחד בסיר עד להומוגניות, ומבשלים על להבה בינונית-נמוכה. שימו לב שהתערובת לא תרתח. מצמצמים במשך 20 דקות ומעבירים למעבד מזון. (את המרינדה ניתן לשמור בכלי סגור במקרר במשך שבועיים)
  • 3. דוקרים את חלקי העוף בסכין חדה ומשרים אותם במרינדה למשך 2-3 שעות לפחות (עדיף ללילה שלם במקרר).
  • 4. מעבירים את נתחי העוף למחבת חמה וצולים היטב במשך 12-15 דקות.
  • 5. מעבירים את חלקי העוף לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, בתבנית סגורה בנייר אלומניום, עד לגמר הבישול בהתאם לגודל החלקים.
  • צילום, בימוי ועריכה: IVP - בית הפקה מקוון.
  • עוף בערמונים ופירות יבשים

  • קדירת עוף וחבושים

  • עוגת שושנים בקרם קפה עשיר

  • ברד שוקולד חלב וקוקוס

  • כבד עגל ביין אדום

  • שייק בננות ואוריאו

  • מרק עדשים

  • סמות'י יוגורט בננה, שקדים ושבבי קקאו

  • שייק ירוק רב תכליתי של עז תלם

  • Glenfiddich spey collins

  • לימונדה ביתית עם רימונים

  • חיתוכיות מוחיטו בסגנון מקסיקני

  • משקה רימונים ומי ורדים

  • שייק ורוד

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully