עוגת שוקולד קפה

עוגת שיש בחום ומוקה מהמאגר של מאפיית לחם טאטי בגבעתיים.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
עוגת שוקולד קפה של טאטי.
עוגת שוקולד קפה של טאטי

מצרכים

  • 90 גרם חמאה
  • 125 גרם סוכר לבן
  • 2 ביצים בגודל M
  • 160 גרם קמח לבן
  • 2 גרם אבקת אפייה
  • 2 גרם אבקת סודה לשתייה
  • 125 גרם שמנת חמוצה
  • 50 מ"ל חלב
  • 2 כפות אבקת קפה נמס
  • 25 גרם סוכר לבן
  • 20 מ"ל ברנדי
  • 15 גרם קקאו כהה

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר עם וו מטרפה מקציפים חמאה וסוכר.
  • 2. מוסיפים בהדרגה את הביצים ומקציפים לקצף חזק ויציב.
  • 3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים קלות.
  • 4. מוסיפים שמנת, חלב וקפה נמס ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה.
  • 5. מוציאים שליש מהעיסה לקערה נפרדת ומערבבים עם סוכר, ברנדי וקקאו.
  • 6. מחזירים לקערה הראשונה ומערבבים לקבלת צורת שיש.
  • 7. יוצקים לתבנית מוארכת באורך 30 ס"מ ואופים כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יצא יבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully