- 1. לשים את כל חומרי הבצק ביד בקערת נירוסטה. מניחים לתפוח מכוסה בניילון כשעתיים, כשבמהלכן "מפילים" את הבצק פעמיים שלוש ולשים אותו בכל פעם מס' שניות. הבצק צריך להיות רך ונוזלי.
-
- 2. מחממים סיר או ווק עם שמן זית טהור בחומציות נמוכה, לוקחים בידיים רטובות חתיכה בגודל לחמנייה קטנה מן הבצק ומטגנים את הפריקסה עד להזהבת 2 הצדדים - כשהצד התחתון זהוב, הופכים עד להזהבת הצד השני ומניחים על נייר סופג.
-
- 3. מערבבים את כל חומרי המילוי ומתבלים במיץ לימון ובמלח, ניתן לערבב את השקדים לתוך המילוי או לפזר אח"כ מעל המילוי. פותחים כל פריקסה וממלאים באבוקדו, מקשטים בעלי כוסברה טריים ומגישים.