וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה שולה בלימון

מסעדת "ארמנדו" הוותיקה מתמחה בדגים ויודעת היטב את העבודה. השף ארמנדו (עמי) קדוש מראה כיצד מכינים פילה שולה בניחוח לימוני נהדר.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פילה שולה ברוטב לימון שום ופלפלים חריפים.
פילה שולה ברוטב לימון שום ופלפלים חריפים

מצרכים למתכון

  • 1-1.5 ק"ג דג אנטיאס מפולט
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כוס מיץ מלימון טרי
  • 4 שיני שום קצוץ
  • 1 גמבה קצוצה
  • 1 כוס יין לבן משובח
  • 1 כוס שמן זית משובח
  • 1 עלי טימין
  • 1 עלי רוזמרין
  • מלח, פלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מניחים במגש שטוח את פילה הדג ובוזקים מעל פפריקה מתוקה, מוסיפים כוס מים ומכניסים לתנור על חום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות.
  • 2. מכינים את הרוטב: מערבבים את שאר החומרים בכלי.
  • 3. לאחר רבע שעה מוציאים את הדג, ושופכים את הנוזלים שבהם הדג התבשל.
  • 4. מוציאים את הדג מהתנור ומפזרים את תערובת הרוטב על הדג ומכניסים לתנור לעוד כ – 7 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully