קרם סחלב
איך חלב, קורנפלור, מי ורדים, סוכר וקינמון מצליחים ביחד להפיג קור? מתכון של נדב מרום לרשת קפה גרג
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 מ"ל חלב קר
- 1 כף גדושה סוכר
- 1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר
- 1 כפית תמצית מי ורדים
- 1 כף גדושה קוקוס קלוי
- 1 כף אגוזים קצוצים דק
- מעט קינמון
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את החלב והסוכר. כאשר מגיע לרתיחה, מוסיפים את הקורנפלור המומס בחלב ומערבבים היטב.
- 2. מנמיכים את האש ולקראת הרתיחה הנוספת, מוסיפים את מי הורדים ומבשלים עד לסמיכות רצויה.
- 3. מעבירים לכוס. מוסיפים את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון-