- 1. בקערת מערבל עם וו גיטרה שמים את השמן, סוכר לבן וסוכר חום.
-
- 2. מנפים את הקמח אבקת האפייה, סודה לשתיה וסוכר הווניל.
-
- 3. מערבבים עד איחוד. מוסיפים את הביצים אחת אחת, מוסיפים את המיצים, גרדת התפוזים והשמנת. מערבבים עד איחוד,
- ומקפלים פנימה את הקמח.
-
- 4. משמנים תבנית בצורת טבעת ומפזרים שקדים פרוסים.
-
- 5. מוזגים בזהירות את התערובת.
-
- 6. אופים בחום של 170 מעלות כ- 35 דקות בתנור שחומם מראש.
- מחכים שיצטנן ומוציאים בזהירות מהתבנית.
-
- 7. להכנת הסירופ, מרתיחים את החומרים בסיר קטן ומבשלים כעשר דקות.
- שופכים על העוגה.
-
- אפשרות הגשה: אחרי שמצטנן ניתן לקשט בגנאש שוקולד.