וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס בחמאה, שום ויין לבן

שרימפסים טובים לא צריכים שום דבר שיסתיר את טעמם, אלא רק עטיפה נעימה שתכסה אותם: קצת יין לבן, שום, וכמובן- חמאה מתקתקה ומושחתת.

מתכון מאת: איתן ששון, מערכת וואלה

שרימפס עם חמאה, שום ויין לבן. דנה מאירזון
שרימפס עם חמאה, שום ויין לבן

מצרכים למתכון

  • 24 יחידות שרימפס
  • 100 מ"ל (חצי כוס) יין לבן חצי יבש
  • 50 מ"ל מיץ לימון טרי (מלימון אחד)
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת גדולה וממיסים רבע מכמות החמאה יחד עם השום.
  • 2. מוסיפים את השרימפס ומתבלים במלח ופלפל.
  • 3. מקפיצים דקה ומוסיפים יין ולימון.
  • 4. מביאים לרתיחה ומוסיפים את שאר החמאה.
  • 5. מבשלים עד שהרוטב מסמיך ומוסיפים את הפטרוזיליה. מגישים עם לחם טרי או קערה של אורז לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully