וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קאפיריניה

קאפיריניה של ניצן רז, שף מסעדת "סושי סמבה"

מתכון מאת: ניצן רז, מערכת וואלה

קאפריניה. ברני ארדוב
קאפריניה

מצרכים למתכון

  • 2 כפות סוכר חום
  • חצי ליים (או לימון קטן) מגולען וחתוך לקוביות
  • מנה אחת קסאשה
  • קרח כתוש

אופן ההכנה

  • 1. מועכים היטב את הסוכר עם קוביות הליים.
  • 2. מוסיפים את הקשאסה וממלאים את הכוס בקרח כתוש.
  • 3. מערבבים ומגישים. ניתן להגיש עם נענע או פלח לימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully