וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלטת בשרים

אבי קונפורטי, שף מסעדת "צפרה"

מתכון מאת: אבי קונפורטי, מערכת וואלה

טורטייה אל קרבון. ברני ארדוב
טורטייה אל קרבון

מצרכים למתכון

  • 750 גרם פילה עגל או פילה לבן נקי מגידים
  • 500 גרם אונגלה נקי מגידים
  • 500 גרם פרגיות נקיות מגידים ושומן
  • משרה לבשרים:
  • 10 שיני שום
  • 1 פלפל הלופיניו טרי ללא עוקץ וגרעינים
  • 1 כף גרעיני כמון
  • 1 חבילת כוסברה קצוצה
  • 50 מל' מיץ ליים סחוט (ניתן להשיג גם קפוא)
  • 50 מל' חומץ קנה סוכר/יין
  • 50 גרם דבש
  • 6 יחידות פלפל צ'יפוטלי אדובדו
  • 150 מל' שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת, וקולים את גרעיני הכמון עד לקבלת ריח עז, מורידים מהאש ומצננים.
  • 2. מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים היטב.
  • 3. יוצקים את המשרה על הבשרים, מעסים מעט ושומרים בקירור כשעתיים עד 24 שעות.
  • 4. בגריל חם צולים את הבשרים תוך כדי מריחתם בנוזלי המשרה, עד למידת העשייה הרצוייה.
  • 5. מורידים מהאש, ופורסים את הבשרים לפרוסות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully