וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתח קצבים עם ירקות שרופים

השף רפי כהן ממסעדת "רפאל" הנפלאה שבתל אביב עם מתכון מיוחד למותג הבשר 'אדום אדום' למנה קלילה וקלאסית, שכל אחד יכול להכין בבית.

מתכון מאת: מערכת וואלה

נתח קצבים.
נתח קצבים

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג נתח קצבים (לבקש מהקצב את החלק העבה) חתוכים לנתחים 3X3 ס"מ
  • מלח גס
  • שמן זית
  • 10 בצלים קטנים
  • 10 עגבניות קטנות
  • 5 פלפלים בינוניים חריפים או מתוקים
  • צרור ארוגולה שטוף ונקי

אופן ההכנה

  • 1. משמנים את נתחי הבשר בעזרת מברשת בשמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל.
  • 2. מחממים גריל או מחבת ברזל כבדה. צולים את נתחי הבשר מכל הכיוונים כ-5 דקות בערך או עד למידת עשייה רצויה (רצוי לא יותר מדי).
  • 3. במקביל צולים היטב את הבצלים, העגבניות, והפלפלים או על גריל או על להבה גלויה. קולפים בעזרת כפות הידיים ובשום פנים ואופן לא שוטפים במים.
  • 4. מניחים את הארוגולה ומזלפים שמן זית ומלח גס. מסדרים את העגבניות, הבצלים, ונתחי הבשר ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully