מתכונים חמים

סקונס ריקוטה עם צימוקים ודובדבנים

מתכון של ארז קומרובסקי, בית ספר לבישול גלילי במצפה מתת

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סקונס ריקוטה עם צימוקים ודובדבנים

מחשבון המרות

מצרכים

  • 500 גרם גבינת ריקוטה בקר 5%
  • 1/4 1 כוסות קמח תופח
  • 1/4 ועוד 3/4 כוס סוכר דמררה
  • 1/2 מקל וניל
  • 1 קליפת לימון קטן מגוררת
  • 2 ביצים
  • 1 כוס צימוקים (עדיף צימוקים אוזבקיים) או דובדבנים
  • אפשר להשתמש בדובדבנים בעונה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי הבצק למעט הצימוקים עם 3/4 כוס סוכר דמררה, יש להיזהר לא ללוש יתר על המידה.
  • 2. משמנים ומקמחים נייר אפייה ומניחים על תבנית אפייה.
  • 3. מוסיפים את הצימוקים לבצק ומערבבים קלות. על תבנית האפייה מניחים ברווחים (הבצק יתפח במהלך האפייה) כפות גדושות מן הבצק וזורים מעל את סוכר הדמררה שנותר (1/4 כוס).
  • 4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות כ20-25 דקות ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully