וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סקונס ריקוטה עם צימוקים ודובדבנים

מתכון של ארז קומרובסקי, בית ספר לבישול גלילי במצפה מתת

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה

סקונס ריקוטה עם צימוקים ודובדבנים.
סקונס ריקוטה עם צימוקים ודובדבנים

מצרכים למתכון

  • 500 גרם גבינת ריקוטה בקר 5%
  • 1/4 1 כוסות קמח תופח
  • 1/4 ועוד 3/4 כוס סוכר דמררה
  • 1/2 מקל וניל
  • 1 קליפת לימון קטן מגוררת
  • 2 ביצים
  • 1 כוס צימוקים (עדיף צימוקים אוזבקיים) או דובדבנים
  • אפשר להשתמש בדובדבנים בעונה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי הבצק למעט הצימוקים עם 3/4 כוס סוכר דמררה, יש להיזהר לא ללוש יתר על המידה.
  • 2. משמנים ומקמחים נייר אפייה ומניחים על תבנית אפייה.
  • 3. מוסיפים את הצימוקים לבצק ומערבבים קלות. על תבנית האפייה מניחים ברווחים (הבצק יתפח במהלך האפייה) כפות גדושות מן הבצק וזורים מעל את סוכר הדמררה שנותר (1/4 כוס).
  • 4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות כ20-25 דקות ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully