- 1. לחמם תנור ל 190 מעלות - חום בינוני-גבוה. מצב טורבו.
-
- 2. לנפות יחד לקערה קמח ואבקת אפיה, להוסיף את הסוכר והמלח.
-
- 3. בקערה נפרדת לערבב יחד את השמנת המתוקה והדבש.
-
- 4. להוסיף את תערובת הנוזלית של השמנת המתוקה והדבש לקערת היבשים. לערבב מעט ליצירת בצק.
-
- 5. להוסיף את הצימוקים עם המשרה ולאחד לבצק אחד תוך מינימום ערבוב והתעסקות עם הבצק.
-
- 6. לשטח בעזרת הידיים את הבצק על תבנית מקומחת לעובי אחיד (גובה של 1-2 סנטימטר) להיזהר מלהפעיל לחץ על הבצק.
-
- 7. להכניס את תבנית הבצק מכוסה למקרר לשעה לפחות.
-
- 8. לאחר שהבצק התקרר ניתן להוציא מהמקרר ובעזרת קורץ מקומח או כוס קטנה מקומחת לקרוץ עיגולים ולהניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
-
- 9. למרוח בביצה ולפזר סוכר מעל.
-
- 10. להכניס לתנור לאפיה של כ 15 דקות, להוציא מהתנור ולצנן.