עוגיות חד גדיא של "ארז"
באדיבות ארז קומרובסקי מ"לחם ארז".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- החומרים הדרושים לחצי קילו (כ-40 עוגיות):
- 50 גרם חמאה
- 350 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות ברנדי
- ½ כפית אבקת אפייה
- 100 גרם פקאנים
- 2 כוסות קמח עוגה לפסח
- 4 ביצים
- ½ כוס סוכר
אופן ההכנה
- 1. להמיס החמאה עם השוקולד ולהוריד מהאש.
- 2. להוסיף את כל שאר החומרים, לערבב היטב ולקרר לפחות 3 שעות במקרר (עדיף לילה).
- 3. ליצור עיגולים, לגלגל באבקת סוכר.
- 4. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-12 דקות.