וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות חד גדיא של "ארז"

באדיבות ארז קומרובסקי מ"לחם ארז".

מתכון מאת: מערכת וואלה

ממתקים לפסח של לחם ארז.
ממתקים לפסח של לחם ארז

מצרכים למתכון

  • החומרים הדרושים לחצי קילו (כ-40 עוגיות):
  • 50 גרם חמאה
  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 3 כפות ברנדי
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם פקאנים
  • 2 כוסות קמח עוגה לפסח
  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר

אופן ההכנה

  • 1. להמיס החמאה עם השוקולד ולהוריד מהאש.
  • 2. להוסיף את כל שאר החומרים, לערבב היטב ולקרר לפחות 3 שעות במקרר (עדיף לילה).
  • 3. ליצור עיגולים, לגלגל באבקת סוכר.
  • 4. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ-12 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully