- 1. מערבבים בקערית קטנה צימוקים, חמוציות וברנדי ומשרים לחצי שעה. אם אתם ממהרים כמוני - מחממים במיקרו כ- 30 שניות (הפירות אמורים להיות כעת תפוחים ורכים).
-
- 2. מחממים תנור ל- 180 מעלות צלסיוס. משמנים תבנית אינגליש קייק.
-
- 3. בקערה גדולה מערבבים יחד ביצים, שמן, סוכר ותפוחים מגוררים. מוסיפים את הצימוקים והחמוציות על נוזליהם.
-
- 4. מערבבים את כל החומרים היבשים יחד ומוסיפים גם אותם לקערה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים לתבנית.
-
- 5. מערבבים בערך כף סוכר חום עם מעט קינמון ומפזרים מעל לעוגה.
-
- 6. אופים בערך 40 דקות או עד שקצה סכין קטנה יוצא נקי.