עוגת תפוחים פשוטה

אפשר גם אפשר להחליף את הקמח והסוכר לאלו הלבנים - יוצא טעים

מתכון מאת: הילה קריב, מערכת וואלה!
עוגת תפוחים. הילה קריב, הילה קריב
עוגת תפוחים(צילום: הילה קריב)

מצרכים

  • 2 תפוחי עץ מתוקים - קלופים ומגוררים גס
  • 2 ביצים
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/2 כוס דחוסה סוכר חום
  • 1/4 כוס צימוקים
  • 1/4 כוס חמוציות
  • 3 כפות ברנדי
  • 1/2 כוס קמח מלא
  • 1/4 כוס קמח רגיל
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערית קטנה צימוקים, חמוציות וברנדי ומשרים לחצי שעה. אם אתם ממהרים כמוני - מחממים במיקרו כ- 30 שניות (הפירות אמורים להיות כעת תפוחים ורכים).
  • 2. מחממים תנור ל- 180 מעלות צלסיוס. משמנים תבנית אינגליש קייק.
  • 3. בקערה גדולה מערבבים יחד ביצים, שמן, סוכר ותפוחים מגוררים. מוסיפים את הצימוקים והחמוציות על נוזליהם.
  • 4. מערבבים את כל החומרים היבשים יחד ומוסיפים גם אותם לקערה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים לתבנית.
  • 5. מערבבים בערך כף סוכר חום עם מעט קינמון ומפזרים מעל לעוגה.
  • 6. אופים בערך 40 דקות או עד שקצה סכין קטנה יוצא נקי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully