פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגת תפוחים פשוטה

      אפשר גם אפשר להחליף את הקמח והסוכר לאלו הלבנים - יוצא טעים

      13 מדרגים / 3.34 כוכבים

      עוגת תפוחים (הילה קריב)
      עוגת תפוחים (הילה קריב)

      מצרכים

      • 2 תפוחי עץ מתוקים - קלופים ומגוררים גס
      • 2 ביצים
      • 1/3 כוס שמן
      • 1/2 כוס דחוסה סוכר חום
      • 1/4 כוס צימוקים
      • 1/4 כוס חמוציות
      • 3 כפות ברנדי
      • 1/2 כוס קמח מלא
      • 1/4 כוס קמח רגיל
      • 1 כפית אבקת אפיה
      • 1/2 כפית קינמון

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים בקערית קטנה צימוקים, חמוציות וברנדי ומשרים לחצי שעה. אם אתם ממהרים כמוני - מחממים במיקרו כ- 30 שניות (הפירות אמורים להיות כעת תפוחים ורכים).
      • 2. מחממים תנור ל- 180 מעלות צלסיוס. משמנים תבנית אינגליש קייק.
      • 3. בקערה גדולה מערבבים יחד ביצים, שמן, סוכר ותפוחים מגוררים. מוסיפים את הצימוקים והחמוציות על נוזליהם.
      • 4. מערבבים את כל החומרים היבשים יחד ומוסיפים גם אותם לקערה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים לתבנית.
      • 5. מערבבים בערך כף סוכר חום עם מעט קינמון ומפזרים מעל לעוגה.
      • 6. אופים בערך 40 דקות או עד שקצה סכין קטנה יוצא נקי.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -