- 1. משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
-
- 2. ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים קלות את התפוחים תוך ערבוב, במשך כ-5 עד 7 דקות, עד לקבלת גוון זהוב.
-
- 3. מוסיפים את הברנדי, תערובת הסוכר והקינמון ומורידים מהאש.
-
- 4. מערבבים בקערה גדולה ובאמצעות מטרפה ידנית, את ה"יוגורמה" והסוכר עד לקבלת בלילה חלקה מאוד. מוסיפים את השמן והביצים ומערבבים .
-
- 5. מערבבים בנפרד את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והמלח. מוסיפים לקערה עם ה"יוגורמה" ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
-
- 6. מוסיפים את התפוחים לקערה ומערבבים בעדינות.
-
- 7. יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת ואופים במשך 45-55 דקות או עד שהקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
-
- 8. מקררים את העוגה על גבי רשת. אפשר לפזר אבקת סוכר.
-
- 9. מכינים את הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב ומעבירים למקרר לפחות כשעתיים לפני ההגשה.
-
- 10. יוצקים את הרוטב בצלחת האישית בזמן ההגשה.