וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קלמרי על הפלאנצ'ה

מסעדת "הצדף" מתמחה בעיקר בדגים ובפירות ים, ובמתכון הזה ניתן להבין מדוע: הקלמרי שלהם מקבל טיפול עדין, כזה שלא מאפיל על הטעם הנפלא שלו.

מתכון מאת: מערכת וואלה

קלמרי עם עריסה.
קלמרי עם עריסה

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 200 גרם קלמרי חתוך לטבעות
  • 50 גרם זיתים קלמטה
  • 3 עגבניות מיובשות
  • שוט ציר דגים
  • שוט יין לבן
  • כף גדושה עריסה
  • מעט שמן זית לטיגןן
  • 2 שיני שום כתוש
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2-3 עלי פטרוזיליה קצוצים
  • 2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הקלמרי עם מעט שמן זית על הפלאנצ'ה או מחבת.
  • 2. לאחר שהקלאמרי מתחיל להתייצב מוסיפים את שאר המצרכים מלבד הפטרוזיליה ומיץ הלימון.
  • 3. מבשלים על אש גבוהה עד שהרוטב מסמיך.
  • 4. מוסיפים את הפטרוזיליה והלימון, מורידים מהאש ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully