וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלפלים חריפים ממולאים

מתכון של השף שאול זוארץ, מסעדת ארטמיט

מתכון מאת: מערכת וואלה

פלפלים חריפים ממולאים.
פלפלים חריפים ממולאים

מצרכים למתכון

  • לפלפלים החריפים:
  • 6 פלפלים חריפים
  • 150 גרם בשר כבש טחון
  • רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 10 גרם צנוברים קלויים
  • קמח לקימוח
  • ביצה טרופה
  • חבילת פירורי לחם לציפוי
  • שמן סויה לטיגון
  • לקרם השום:
  • 20 שיני שום קלופות
  • מים - לחליטת השום
  • פלפל אנגלי
  • 3 עלי דפנה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 חלבונים

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הפלפלים בתנור למשך שעה ורבע בחום של 200 מעלות. קולפים, חורצים לאורך ומנקים את הגרעינים.
  • 2. מערבבים את בשר הכבש, הפטרוזיליה, הצנוברים, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. בעדינות ממלאים את הפלפלים וסוגרים חזרה.
  • 3. מצפים את הפלפלים לפי הסדר הבא: קמח, ביצה טרופה ופירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק (חם מאד) למשך 3-4 דקות.
  • 4. לקרם השום - חולטים את השום במים עם פלפל אנגלי ועלי דפנה עד ריכוך. טוחנים בבלנדר עם החלבונים ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  • 5. להגשה: מניחים מעט מקרם השום על צלחת הגשה ומעל את הפלפלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully