פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט מלפפונים ואצות יפני

      5 מדרגים / 3.33 כוכבים

      סלט מלפפונים ואצות (עופרי זוטא)
      סלט מלפפונים ואצות (עופרי זוטא)

      מצרכים

      • 4 מלפפונים שטופים היטב
      • ¾ כוס אצות ארמה
      • 3 כפות סויה קיקומן
      • כף ועוד קצת חומץ אורז יפני
      • כף ועוד קצת שמן שומשום
      • שומשום שחור (או שומשום רגיל קלוי קלות על המחבת)

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את האצות במים רותחים כחצי שעה. מסננים.
      • 2. את המלפפונים חוצים בעזרת מזלג לאורכם, פורסים לאורך ואחר כך לפרוסות דקות ואלכסוניות (אפשר גם פשוט לפרוס לעיגולים).
      • 3. מערבבים היטב את כל החומרים ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -