סלט מלפפונים ואצות יפני
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 מלפפונים שטופים היטב
- ¾ כוס אצות ארמה
- 3 כפות סויה קיקומן
- כף ועוד קצת חומץ אורז יפני
- כף ועוד קצת שמן שומשום
- שומשום שחור (או שומשום רגיל קלוי קלות על המחבת)
אופן ההכנה
- 1. משרים את האצות במים רותחים כחצי שעה. מסננים.
- 2. את המלפפונים חוצים בעזרת מזלג לאורכם, פורסים לאורך ואחר כך לפרוסות דקות ואלכסוניות (אפשר גם פשוט לפרוס לעיגולים).
- 3. מערבבים היטב את כל החומרים ומגישים.