סלט מלפפונים ואצות יפני

מתכון מאת: עופרי זוטא, מערכת וואלה!
סלט מלפפונים ואצות. עופרי זוטא
סלט מלפפונים ואצות

מצרכים

  • 4 מלפפונים שטופים היטב
  • ¾ כוס אצות ארמה
  • 3 כפות סויה קיקומן
  • כף ועוד קצת חומץ אורז יפני
  • כף ועוד קצת שמן שומשום
  • שומשום שחור (או שומשום רגיל קלוי קלות על המחבת)

אופן ההכנה

  • 1. משרים את האצות במים רותחים כחצי שעה. מסננים.
  • 2. את המלפפונים חוצים בעזרת מזלג לאורכם, פורסים לאורך ואחר כך לפרוסות דקות ואלכסוניות (אפשר גם פשוט לפרוס לעיגולים).
  • 3. מערבבים היטב את כל החומרים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully