- 1. מבשלים את ראשי הקולרבי רבע שעה במים מומלחים קלות, מסננים ומצננים. חותכים את כיפת הקולרבי ושומרים בצד. בעזרת כפית פריזאית או סתם כפית חדה מרוקנים וקוצצים את בשר הקולרבי.
-
- 2. מחממים 3 כפות שמן זית במחבת בינונית. מוסיפים בצל ושום, מערבבים ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את בשר הקולרבי הקצוץ ומערבבים. ממליחים קלות, מפלפלים ומוסיפים את עלי הטימין. מטגנים 5 דקות ומסירים מהאש. מערבבים בקערה את הבשר הטחון יחד עם פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הביצה, עלי הנענע היבשים ותכולת המחבת. מתבלים במלח ופלפל.
-
- 3. מחלקים את התערובת בין ראשי הקולרבי המרוקנים, ממלאים ומכסים אותם בכיפות שנשמרו בצד. משמנים תבנית (שיכולה להכיל את ראשי הקולרבי בדיוק או בצפיפות מסוימת) במעט שמן זית.
-
- 4. מניחים בתבנית את ראשי הקולרבי הממולאים ויוצקים עליהם את הציר. מכסים ביריעת אלומיניום וצולים חצי שעה בתנור בחום של 180 מעלות. מסירים את כיסוי האלומיניום וממשיכים בצלייה עוד רבע שעה. ממתינים רבע שעה לפני ההגשה.