פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות ספגטי פריכות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסטהפרווהכשר
      לביבות ספגטי פריכות (נמרוד סונדרס)
      לביבות ספגטי פריכות (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 150 גרם ספגטיני (ספגטי, רק יותר דק)
      • כוס עשבי תיבול קצוצים מעורבים (פטרוזיליה, בצל ירוק, בזיליקום, טימין)
      • 3 חלמונים
      • 100 גרם גבינת פקורינו מגוררת
      • 2 עגבניות קשות קצוצות דק (ללא הגרעינים)
      • 100 גרם צנוברים
      • מלח
      • פלפל שחור גרוס טרי
      • שן שום כתושה
      • שמן זית לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. שוברים את הספגטי לשלוש, מבשלים ומסננים.
      • 2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לשמן הזית.
      • 3. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב.
      • 4. מחממים מחבת רחבה ויוצקים שמן זית בגובה 2 מ"מ בערך.
      • 5. מניחים כמות של כף מתערובת הספגטי על המחבת עד שהמחבת מלאה בלביבות ספגטי.
      • 6. מטגנים מספר דקות מכל צד, עד שהלביבות הופכות פריכות ושזופות משני הצדדים.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -