לביבות ספגטי פריכות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 150 גרם ספגטיני (ספגטי, רק יותר דק)
- כוס עשבי תיבול קצוצים מעורבים (פטרוזיליה, בצל ירוק, בזיליקום, טימין)
- 3 חלמונים
- 100 גרם גבינת פקורינו מגוררת
- 2 עגבניות קשות קצוצות דק (ללא הגרעינים)
- 100 גרם צנוברים
- מלח
- פלפל שחור גרוס טרי
- שן שום כתושה
- שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
- 1. שוברים את הספגטי לשלוש, מבשלים ומסננים.
- 2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לשמן הזית.
- 3. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב.
- 4. מחממים מחבת רחבה ויוצקים שמן זית בגובה 2 מ"מ בערך.
- 5. מניחים כמות של כף מתערובת הספגטי על המחבת עד שהמחבת מלאה בלביבות ספגטי.
- 6. מטגנים מספר דקות מכל צד, עד שהלביבות הופכות פריכות ושזופות משני הצדדים.