וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לביבות ספגטי פריכות

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

לביבות ספגטי פריכות. נמרוד סונדרס
לביבות ספגטי פריכות

מצרכים למתכון

  • 150 גרם ספגטיני (ספגטי, רק יותר דק)
  • כוס עשבי תיבול קצוצים מעורבים (פטרוזיליה, בצל ירוק, בזיליקום, טימין)
  • 3 חלמונים
  • 100 גרם גבינת פקורינו מגוררת
  • 2 עגבניות קשות קצוצות דק (ללא הגרעינים)
  • 100 גרם צנוברים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • שן שום כתושה
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. שוברים את הספגטי לשלוש, מבשלים ומסננים.
  • 2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לשמן הזית.
  • 3. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב.
  • 4. מחממים מחבת רחבה ויוצקים שמן זית בגובה 2 מ"מ בערך.
  • 5. מניחים כמות של כף מתערובת הספגטי על המחבת עד שהמחבת מלאה בלביבות ספגטי.
  • 6. מטגנים מספר דקות מכל צד, עד שהלביבות הופכות פריכות ושזופות משני הצדדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully