סטייק דיינה

סטייק דיינה- מתכון של מסעדת "ננה בר"

מתכון מאת: מערכת וואלה, מערכת וואלה!
סטייק דיינה. דנה מאירזון
סטייק דיינה

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 יחידות סטייק סינטה, במשקל 200 גרם כל אחת
  • 3 בצלי שאלוט קצוצים
  • 100 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
  • שן שום
  • רוטב ווסטרשייר - לפי טעם
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 50 מ"ל ברנדי
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מפלפלים וממליחים את הסטייקים.
  • 2. מחממים מחבת עם כמות קטנה של שמן זית מטגנים את הסטייקים כדקה מכל צד. לאחר מכן מורידים מהאש ומניחים בצד (המחבת צריכה להיות לוהטת בזמן הטיגון).
  • 3. מטגנים באותה המחבת את הפטריות עם מלח, פלפל ושום כתוש. מוסיפים ווסטרשייר וחרדל וצולים עוד 2 דקות.
  • 4. מורידים את המחבת מהאש, מוסיפים ברנדי ומדליקים, ממתינים עד שהלהבה דועכת, מוסיפים שמנת מתוקה ומחזירים חזרה את הסטייקים, צולים עוד 3-4 דקות מכל צד.
  • 5. מוסיפים פטרוזיליה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully