וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כדורי תפו"א, גבינת עזים ופסטו

השף ישראל אהרוני לוקח פסק זמן מהמטבח האסייתי, ומכין מנה שגם הילדים ישמחו לאכול - כדורי תפוחי אדמה חמודים, הממולאים בגבינת עיזים ופסטו.

מתכון מאת: ישראל אהרוני, מערכת וואלה

כדורי תפוח אדמה מטוגנים במילוי גבינה. אולפני הרצליה
כדורי תפוח אדמה מטוגנים במילוי גבינה

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים או אפויים
  • 2 ביצים
  • בערך 1 כוס קמח
  • 3 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 200 גרם קוביות גבינת עיזים קשה חתוכה לקוביות
  • 2 כפות פסטו

אופן ההכנה

  • 1. מועכים את תפוחי אדמה למחית חלקה. מערבבים את המחית עם הביצים, שמן הזית, קמח, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
  • 2. מערבבים את קוביות גבינת העיזים עם הפסטו.
  • 3. בעזרת ידיים רטובות, צרים מהתערובת 16 כדורים.
  • 4. עושים בכל כדור גומה, ממלאים כל גומה בקוביית גבינת עיזים, סוגרים ומהדקים לכדור חלק.
  • 5. מגלגלים את הכדורים בפירורי הלחם שיהיו מצופים מכל הכיוונים.
  • 6. מטגנים בשמן קנולה עמוק וחם עד שהכדורים שחומים.
  • 7. אפשר להגיש עם יוגורט, מיונז או כל מטבל אחר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully