- 1. מחממים תנור ל-120 מעלות.
-
- 2. ממיסים את השוקולד והחמאה ביחד בקערה ומערבבים מדי פעם.
-
- 3. בינתיים מקציפים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר עד לקבלת קצף "תפוח".
-
- 4. מכניסים את מסת השוקולד למסת הביצים, מעבירים לתבנית מלבנית משומנת עם נייר אפייה בגודל 30*40, ובעזרת לקקן מיישרים את התערובת.
-
- 5. אופים כ-20 דקות על 120 מעלות בלבד עד שהתערובת יציבה (היא נשארת מעט רוטטת). מצננים ומקפיאים.
-
- 6. מוציאים מההקפאה, הופכים על קרש חיתוך וחותכים לריבועים שווים בגודלם, בתוכם נועצים מקל אחד ומקררים בשנית.
-
- 7. מכינים את הגנאש: ממיסים בסיר את המחמאה והגלוקוזה, ומערבבים כדי שלא ישרף, עד לרתיחה. מוסיפים את השוקולד לסיר וטורפים נמרצות עד איחוד הגנאש.
-
- 8. מוציאים את קוביות הפאדג' מהמקרר וטובלים כל אחד בגנאש החם ולאחר מכן מניחים על רשת קירור, לנזילת עודפים.
-
- 9. ממתינים כמה דקות וטובלים בקערה עם הציפוי הרצוי ומניחים על צלחת, שומרים במקרר עד ההגשה.