וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאדג' שוקולד על מקל

מתכון של הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה

מתכון מאת: מערכת וואלה

פאדג' שוקולד על מקל.
פאדג' שוקולד על מקל

מצרכים למתכון

  • 500 גרם שוקולד מריר 60%
  • 100 גרם מחמאה/חמאה
  • 5 ביצים
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • לגנאש:
  • 200 גרם שוקולד מריר 60%
  • 100 גרם מחמאה/חמאה
  • 50 גרם גלוקוזה (להשיג בחנויות אפיה מתמחות)
  • לציפוי:
  • 300 גרם אגוזים מקורמלים/קוקוס טחון/סוכריות קישוט

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-120 מעלות.
  • 2. ממיסים את השוקולד והחמאה ביחד בקערה ומערבבים מדי פעם.
  • 3. בינתיים מקציפים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר עד לקבלת קצף "תפוח".
  • 4. מכניסים את מסת השוקולד למסת הביצים, מעבירים לתבנית מלבנית משומנת עם נייר אפייה בגודל 30*40, ובעזרת לקקן מיישרים את התערובת.
  • 5. אופים כ-20 דקות על 120 מעלות בלבד עד שהתערובת יציבה (היא נשארת מעט רוטטת). מצננים ומקפיאים.
  • 6. מוציאים מההקפאה, הופכים על קרש חיתוך וחותכים לריבועים שווים בגודלם, בתוכם נועצים מקל אחד ומקררים בשנית.
  • 7. מכינים את הגנאש: ממיסים בסיר את המחמאה והגלוקוזה, ומערבבים כדי שלא ישרף, עד לרתיחה. מוסיפים את השוקולד לסיר וטורפים נמרצות עד איחוד הגנאש.
  • 8. מוציאים את קוביות הפאדג' מהמקרר וטובלים כל אחד בגנאש החם ולאחר מכן מניחים על רשת קירור, לנזילת עודפים.
  • 9. ממתינים כמה דקות וטובלים בקערה עם הציפוי הרצוי ומניחים על צלחת, שומרים במקרר עד ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully