וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מתכון לעוגיות פאדג'

לא צריך לרוץ לקונדיטוריה, המתכון הזה יאפשר לכם להגיע בקלות לתוצאות מרשימות. רק הקפידו להשגיח על התנור ולהוציא את העוגיות בדיוק בזמן

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגיות פאדג'.
עוגיות פאדג'

מצרכים למתכון

  • 300 גר' שוקולד מריר לפחות 55% מוצקי קקאו
  • 40 גר' חמאה מומסת
  • 50 גר' סוכר
  • 180 גר' ביצים (4-5 ביצים, תלוי בגודל)
  • 250 גר' קמח
  • 5 גר' אבקת אפיה
  • כפית תמצית וניל
  • לציפוי:
  • 150 גר' אבקת סוכר מנופה
  • 150 גר' סוכר

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד בבן מרי.
  • 2. מקציפים את הביצים והסוכר עם מקצף גיטרה.
  • 3. מוסיפים לבלילה את תערובת השוקולד וממשיכים לערבל.
  • 4. מוסיפים את הקמח, תמצית הווניל והחמאה המומסת לתערובת ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 5. מעבירים לקערה ומכניסים למקרר ל- 30 דק' עד שעה לפחות.
  • 6. כשהמסה יציבה וקרה מגלגלים לכדורים מצפים בסוכר ואח"כ באבקת סוכר.
  • 7. מניחים על מגש אפיה ואופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
  • 8. חשוב לאפות 6 דקות בדיוק!!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully