מתכון לעוגיות פאדג'
לא צריך לרוץ לקונדיטוריה, המתכון הזה יאפשר לכם להגיע בקלות לתוצאות מרשימות. רק הקפידו להשגיח על התנור ולהוציא את העוגיות בדיוק בזמן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300 גר' שוקולד מריר לפחות 55% מוצקי קקאו
- 40 גר' חמאה מומסת
- 50 גר' סוכר
- 180 גר' ביצים (4-5 ביצים, תלוי בגודל)
- 250 גר' קמח
- 5 גר' אבקת אפיה
- כפית תמצית וניל
- לציפוי:
- 150 גר' אבקת סוכר מנופה
- 150 גר' סוכר
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את השוקולד בבן מרי.
- 2. מקציפים את הביצים והסוכר עם מקצף גיטרה.
- 3. מוסיפים לבלילה את תערובת השוקולד וממשיכים לערבל.
- 4. מוסיפים את הקמח, תמצית הווניל והחמאה המומסת לתערובת ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
- 5. מעבירים לקערה ומכניסים למקרר ל- 30 דק' עד שעה לפחות.
- 6. כשהמסה יציבה וקרה מגלגלים לכדורים מצפים בסוכר ואח"כ באבקת סוכר.
- 7. מניחים על מגש אפיה ואופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
- 8. חשוב לאפות 6 דקות בדיוק!!