- 1. בקערת מיקסר עם וו הקצפה, מקציפים את הביצים והסוכר החום במהירות גבוהה.
-
- 2. מורידים את המהירות ומוסיפים בזילוף פנימה את השמן, עד לאיחוד בין התערובות.
-
- 3. מוסיפים לבלילה את תמצית הווניל, הקינמון, אגוז המוסקט, המלח וקליפת התפוז המגורדת.
-
- 4. מוסיפים את הסלק המגורד.
-
- 5. עוצרים את המיקסר ומקפלים לתוך התערובת את הקמח והסודה לשתיה עד לאיחודם בבלילה, מבלי לערבב יתר על המידה.
-
- 6. מעבירים את הבלילה לתבניות לכיסוי שלושת רבע מגובה התבנית.
-
- 7. מחממים תנור לחום של 160 מעלות. את המאפינס אופים במשך 25 דקות, ואילו את העוגות הבחושות במשך 45-50 דקות.
-
- 8. מוציאים מהתנור ומקררים את העוגות.
-
- 9. לקישוט: מפזרים על העוגות שכבה אחידה של אבקת סוכר.