שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

מאפינס סלק

ניסיתם פעם לטבול סלק בקפה? קינוח מקורי משלב את הצמח במאפינס ולוקח את המאפה המתוק ואת הסלק צעד אחד קד

מתכון מאת: .

מאפינס סלק של נטע קורין. דניאל לילה,
מאפינס סלק של נטע קורין/דניאל לילה

מצרכים למתכון

  • לשתי עוגות או 12 מאפינס:
  • 4 ביצים
  • 370 גרם (קצת יותר מכוס וחצי) סוכר חום כהה
  • 240 גרם (כוס וחצי) שמן צמחי
  • 5 גרם (כפית) תמצית וניל
  • קורט (4 גרם) קינמון
  • קורט (2 גרם) אגוז מוסקט טחון
  • 5 גרם (½ כפית) מלח
  • 5 גרם (כפית שטוחה) סודה לשתייה
  • קליפה מגורדת מתפוז שלם
  • 300 גרם (¼2 כוסות) קמח לבן
  • 320 גרם (¼1 כוס) סלק מבושל מגורד
  • 60 גרם (½ כוס) אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר עם וו הקצפה, מקציפים את הביצים והסוכר החום במהירות גבוהה.
  • 2. מורידים את המהירות ומוסיפים בזילוף פנימה את השמן, עד לאיחוד בין התערובות.
  • 3. מוסיפים לבלילה את תמצית הווניל, הקינמון, אגוז המוסקט, המלח וקליפת התפוז המגורדת.
  • 4. מוסיפים את הסלק המגורד.
  • 5. עוצרים את המיקסר ומקפלים לתוך התערובת את הקמח והסודה לשתיה עד לאיחודם בבלילה, מבלי לערבב יתר על המידה.
  • 6. מעבירים את הבלילה לתבניות לכיסוי שלושת רבע מגובה התבנית.
  • 7. מחממים תנור לחום של 160 מעלות. את המאפינס אופים במשך 25 דקות, ואילו את העוגות הבחושות במשך 45-50 דקות.
  • 8. מוציאים מהתנור ומקררים את העוגות.
  • 9. לקישוט: מפזרים על העוגות שכבה אחידה של אבקת סוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully