וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופלה שוקולד קל להכנה

סופלה השוקולד המוכר והאהוב בגרסה קלילה להכנה וטעימה במיוחד

מתכון מאת: מערכת וואלה

סופלה שוקולד מאת אופיר ארבל, השף הראשי של רשת לחם ארז. דן פרץ,
סופלה שוקולד מאת אופיר ארבל, השף הראשי של רשת לחם ארז/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • ל - 12 יחידות סופלה:
  • 700 גרם שוקולד בלגי
  • 700 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 150 גרם (¾ כוס) סוכר
  • 400 גרם (1 כוס) חלמונים
  • 250 גרם (1/2 1 כוסות) חלבונים
  • 230 גרם (קצת פחות 1/2 1 כוסות) קמח
  • כדור גלידת וניל

אופן ההכנה

  • 1. בקערה על ביין מארי ממיסים את השוקולד והחמאה.
  • 2. מורידים מהאש ומוסיפים את החלמונים בהדרגה, אחד אחד. במקביל מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב, אך לא יציב מאוד.
  • 3. מוסיפים את הקמח למסת השוקולד ומערבבים עד לספיגה מלאה.
  • 4. מקפלים את מסת השוקולד אל מסת החלבונים המוקצפים.
  • 5. משמנים את כלי האפייה בחמאה מומסת ומפזרים סוכר בתוך הכלי (רק לציפוי). מסירים את עודפי הסוכר.
  • 6. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומכניסים לאפייה בת 8 דקות. מגישים עם כדור גלידת וניל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully