- 1. בקערת מיקסר או במעבד מזון, מקציפים את החמאה, הסוכר, השמנת והחלמונים במשך דקה.
-
- 2. מוסיפים את הקמח וגרידת התפוז, ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר כשעה.
-
- 3. הכנת המילוי: טוחנים את כל מרכיבי המילוי במעבד מזון עד לקבלת מרקם משחתי.
-
- 4. מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 8 ס"מ בעזרת כוס או טבעת מתכת. מניחים כף מהמילוי במרכז כל עיגול ומקפלים.
-
- 5. מסדרים בתבנית מחופה נייר אפייה ואופים בחום של 200 מעלות, עד שהבצק משחים מעט. מצננים וזורים אבקת סוכר לקישוט.