- 1. טורפים את החלמונים עם הסוכר. מוסיפים את החמאה, מנת האספרסו והחלב ומערבבים היטב.
-
- 2. מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה ולאחר מכן מוסיפים את החלמונים לתערובת. את הבלילה המוכנה יש להשאיר במקרר כחצי שעה.
-
- 3. להכנת המלית: מערבבים את השקדים עם מנת האספרסו והחלב עד לקבלת תערובת סמיכה.
-
- 4. חותכים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק לעובי של חצי סנטימטר.
-
- 5. קורצים עיגולים בבצק בעזרת כוס ומניחים עליהם את מעט מהמלית. סוגרים את הקצוות לצורה משולשת של אוזן המן.
-
- 6. אופים בתבנית משומנת בחום בינוני של 180 מעלות, למשך 30 - 20 דקות או עד שאוזני המן מזהיבות.
-
- 7. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
-
- הערה: המתכון חלבי, ניתן להחליף את החלב במתכון בחלב סויה פרווה.