וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לברק על תבשיל חיטה

עומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" הנהדרות מכין מנה עם ניחוח מזרחי, של דג לברק מפולט, המונח על גבי תבשיל חיטה, שספג את הנוזלים של העגבניות, הלימונים והתרד.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 4 פילטים של לברק
  • 1 חבילת חיטה
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • 1 כוס זיתים סורים מגולענים
  • 2 לימונים כבושים קצוצים
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 1 כוס מנגולד או תרד

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את החיטה עשר דקות במים רותחים ומסננים.
  • 2. במחבת עם שמן זית מטגנים בצל, זיתים, לימונים ועגבניות. מוסיפים את החיטה ומתבלים. מוסיפעם את התרד.
  • 3. במחבת נוספת מכינים את הדג ומגישים על תבשיל החיטה.
  • פילה לברק על מצע פריקי

  • פילה דניס על מג'דרה

  • פילה סלמון על עדשים

  • קציצות כרישה ומוסר ים

  • דג מרוקאי

  • תעשימה - דג עטוף בבצק

  • קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי

  • ספרינג רול ממולא בסלמון

  • קציצות דגים

  • פילה דניס עם קרם גזר מרוקאי

  • קרם אפונה עם פילה דניס ופסטו נענע שקדים

  • קציצות דגים ברוטב מטבוחה

  • תבשיל דגים עם עלי חורף

  • מליטות עם עגבניות ופלפלים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully