לברק על תבשיל חיטה

עומר מילר, שף מסעדות "חדר האוכל" ו"שולחן" הנהדרות מכין מנה עם ניחוח מזרחי, של דג לברק מפולט, המונח על גבי תבשיל חיטה, שספג את הנוזלים של העגבניות, הלימונים והתרד.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה!

מצרכים

  • 4 פילטים של לברק
  • 1 חבילת חיטה
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • 1 כוס זיתים סורים מגולענים
  • 2 לימונים כבושים קצוצים
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 1 כוס מנגולד או תרד

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את החיטה עשר דקות במים רותחים ומסננים.
  • 2. במחבת עם שמן זית מטגנים בצל, זיתים, לימונים ועגבניות. מוסיפים את החיטה ומתבלים. מוסיפעם את התרד.
  • 3. במחבת נוספת מכינים את הדג ומגישים על תבשיל החיטה.
  • פילה לברק על מצע פריקי

  • פילה דניס על מג'דרה

  • פילה סלמון על עדשים

  • תעשימה - דג עטוף בבצק

  • קבב דג על משוויה

  • דג מרוקאי עם פול ירוק

  • פתיתים ברוטב דגים של שבת

  • קרם אפונה עם פילה דניס ופסטו נענע שקדים

  • פסטייה דגים

  • פילה דג בלימון כבוש, אפונה ופול

  • קציצות דג ים בארטישוק

  • לברק בתבשיל שומר ופול ירוק

  • דג מרוקאי בתנור עם תפוחי אדמה

  • קציצות דגים וסולת ברוטב חריף

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully