וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט סלק אגוזים ורימונים

בדרך כלל מבשלים אותו ומוסיפים כמון ועוד תבלינים. אני ממליצה לאפות אותו בתוך נייר כסף – שעה ויש לכם שורש רך ומתוק. עצלנים יכולים להשתמש בסלק מוכן לאכילה הנמכר בוואקום.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

סלט סלק אגוזים ורימונים. נמרוד סונדרס
סלט סלק אגוזים ורימונים

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 2 סלקים
  • גרגרים מ-1/2 רימון
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
  • עלים קצוצים מ-1/2 צרור כוסברה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הסלקים בסיר עם מים או אופים בתנור (220 מעלות) עד לריכוך (כשעה) ומצננים. לחילופין משתמשים בסלק מוכן לאכילה הנמכר בוואקום.
  • 2. חותכים את הסלקים לקוביות בגודל אחיד ומערבבים בקערה עם גרגרי רימון.
  • 3. מתבלים בלימון ודבש, מוסיפים כוסברה ומערבבים.
  • 4. לפני ההגשה מוסיפים אגוזים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully