סלט סלק אגוזים ורימונים
בדרך כלל מבשלים אותו ומוסיפים כמון ועוד תבלינים. אני ממליצה לאפות אותו בתוך נייר כסף שעה ויש לכם שורש רך ומתוק. עצלנים יכולים להשתמש בסלק מוכן לאכילה הנמכר בוואקום.
סלט סלק אגוזים ורימונים (צילום: נמרוד סונדרס)
מחשבון המרות
- ל-4 מנות:
- 2 סלקים
- גרגרים מ-1/2 רימון
- מיץ מ-1/2 לימון
- 1 כף דבש
- 1/2 כוס אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס
- עלים קצוצים מ-1/2 צרור כוסברה
- 1. מבשלים את הסלקים בסיר עם מים או אופים בתנור (220 מעלות) עד לריכוך (כשעה) ומצננים. לחילופין משתמשים בסלק מוכן לאכילה הנמכר בוואקום.
- 2. חותכים את הסלקים לקוביות בגודל אחיד ומערבבים בקערה עם גרגרי רימון.
- 3. מתבלים בלימון ודבש, מוסיפים כוסברה ומערבבים.
- 4. לפני ההגשה מוסיפים אגוזים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה