- 1. מכניסים את החיטה לסיר ומבשלים 10 דקות במים רותחים.
-
- 2.חותכים עם סכין כיס בתוך הסלק. מזלפים פנימה וסביב לסלק 2 כפות שמן זית.
-
- 3. מחממים תנור ל-180 מעלות. בינתיים מורידים את החיטה מהאש ומכניסים לקערה.
-
- 4. מוסיפים לחיטה את חומרי המילוי: צנוברים, פיסטוקים קלויים, פלפל שחור, מלח, פטרוזיליה טריה קצוצה, עלי זעתר, כף לימון, 2 כפות שמן זית וגבינת עיזים רכה בטמפרטורת החדר ומערבבים הכל יחד. מוסיפים אגוזי פקאן קצוצים ומערבבים.
-
- 5. ממלאים את הסלק בתערובת ושמים מעט רכז רימונים רק על גוף הסלק עצמו ולא על המילוי. מוסיפים כף של שמן זית.
-
- 6. מכניסים לתנור ל-5-7 דקות אפייה. אופים עד שהגבינה מתחממת. שמים את הסלק על צלחת הגשה ואת המיצים שנאפו והצטברו סביב בתבנית, שופכים מעל הסלק כרוטב. בוזקים מעל תערובת אגוזי קשיו קלויים ומסוכרים