- 1. מחממים את התנור מראש לחום בינוני של 160מעלות.
-
- 2. משמנים תבניות שקעים של מאפינס או מפזרים מנג'טים על מגש אפייה.
-
- 3. במיקסר מערבלים ביצים, סוכר, חמאה, שמן וחלב ביחד במהירות בינונית עד מהירה כ-5 דקות.
-
- 4. מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים מינימום זמן עד להיווצרות בלילה חלקה.
-
- 5. מוזגים את הבלילה לתבניות המאפינס או למנג'טים עד 2/3 גובה ואופים כ-15 דקות בחום של 160 מעלות או עד שהקיסם שנעצנו יבש.
-
- 6. מקציפים שמנת, חלב ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
-
- 7. מזלפים קצפת ומעטרים בפירות, שוקולדצ'יפס,שוקולד מומס, קקאו ועוד.