מאפינס שוקולד-בננה

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
מאפינס בננה בעטיפת צלופן. דנה מלמד
מאפינס בננה בעטיפת צלופן

מצרכים

  • 150 גר' שוקולד מריר משובח
  • 150 גר' סוכר
  • 150 גר' חמאה
  • 4 ביצים טרופות
  • 4 כפות קמח תופח
  • 2 כפות שקדים טחונים
  • 1 בננה מעוכה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום בינוני של 170 מעלות.
  • 2. ממיסים ביחד סוכר, שוקולד וחמאה.
  • 3. מוסיפים את הביצים ומערבבים בעדינות עד שהן נבלעות בעיסת השוקולד.
  • 4. מוסיפים את הקמח והשקדים ובוחשים בעדינות לעיסה אחידה.
  • 5. מוסיפים את הבננה ומערבבים.
  • 6. יוצקים לתבנית מאפינס ואופים כ-45 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully