מאפינס שוקולד-בננה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 150 גר' שוקולד מריר משובח
- 150 גר' סוכר
- 150 גר' חמאה
- 4 ביצים טרופות
- 4 כפות קמח תופח
- 2 כפות שקדים טחונים
- 1 בננה מעוכה
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור לחום בינוני של 170 מעלות.
- 2. ממיסים ביחד סוכר, שוקולד וחמאה.
- 3. מוסיפים את הביצים ומערבבים בעדינות עד שהן נבלעות בעיסת השוקולד.
- 4. מוסיפים את הקמח והשקדים ובוחשים בעדינות לעיסה אחידה.
- 5. מוסיפים את הבננה ומערבבים.
- 6. יוצקים לתבנית מאפינס ואופים כ-45 דקות.