וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרוב מוחמץ בוכרי

מתכון מאת: מסעדת חנן מרגילן, מערכת וואלה!

כרוב חמוץ בוכרי. דנה מאירזון
כרוב חמוץ בוכרי

מצרכים למתכון

  • 1 כרוב לבן בגודל בינוני
  • 1 סלק קטן
  • 5 שיני שום חתוכות דק
  • 1/2 כוס חומץ 3%
  • מים רותחים
  • 300 מ"ל מים חמים עם כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הכרוב גס (ניתן לחתוך לפי כל גודל רצוי) ואת הסלק. מכניסים לתוך קופסת פלסטיק או צנצנת.
  • 2. מכניסים פנימה את שיני השום ואת החומץ.
  • 3. מכסים את הכרוב כולו במים, סוגרים את המכסה ונותנים לזה לעמוד על השיש יום שלם. למחרת להעביר למקרר ליום נוסף. ביום השלישי מוכן לאכילה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully