כרוב מוחמץ בוכרי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרוב לבן בגודל בינוני
- 1 סלק קטן
- 5 שיני שום חתוכות דק
- 1/2 כוס חומץ 3%
- מים רותחים
- 300 מ"ל מים חמים עם כפית מלח
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הכרוב גס (ניתן לחתוך לפי כל גודל רצוי) ואת הסלק. מכניסים לתוך קופסת פלסטיק או צנצנת.
- 2. מכניסים פנימה את שיני השום ואת החומץ.
- 3. מכסים את הכרוב כולו במים, סוגרים את המכסה ונותנים לזה לעמוד על השיש יום שלם. למחרת להעביר למקרר ליום נוסף. ביום השלישי מוכן לאכילה.