כרוב מוחמץ בוכרי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כרוב לבן בגודל בינוני
 - 1 סלק קטן
 - 5 שיני שום חתוכות דק
 - 1/2 כוס חומץ 3%
 - מים רותחים
 - 300 מ"ל מים חמים עם כפית מלח
 
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הכרוב גס (ניתן לחתוך לפי כל גודל רצוי) ואת הסלק. מכניסים לתוך קופסת פלסטיק או צנצנת.
 - 2. מכניסים פנימה את שיני השום ואת החומץ.
 - 3. מכסים את הכרוב כולו במים, סוגרים את המכסה ונותנים לזה לעמוד על השיש יום שלם. למחרת להעביר למקרר ליום נוסף. ביום השלישי מוכן לאכילה.
 
