- 1. מערבבים את כל חומרי הבצק כשאת המים מוסיפים אחרונים ובשלבים, רק עד שהבצק מגיע למרקם אלסטי. אם הוספתם את כל המים והבצק עדיין קשה מוסיפים עוד מעט מים. לאחר שהבצק מוכן, נותנים לו לנוח שעה.
-
- 2. מחממים תנור ל-150 מעלות.
-
- 3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בקוטר 15 ס"מ.
-
- 4. בכל עיגול שמים 2-3 כפות מהמלית לפי הגודל שיצא כדי שיווצר הר קטן.
-
- 5. מקפלים אותו לצורת חצי סהרון ומדביקים את שני הקצוות האחד לשני. את ההדבקה כדאי לעשות באמצעות מזלג כדי שתצא צורה יפה. שולי הבצק הנוטלים חלק בקיפול לפי המסורת צריכים להיות גדולים כדי שיהיו קרנצ'יים.
-
- 2. בסיר שטוח מחממים שמן קנולה שאמור לכסות כמחצית גובה הצ'יבורק. לאחר שמטגנים כשתי דקות הופכים על צדו השני, עד שקיבל צבע זהוב. טיגון שני הצדדים אמור לקחת כחמש דקות.
-
- 3. רצוי להגיש ולאכול מיד.