- 1. מעבירים את כל החומרים למעבד מזון ומרסקים את הכל לתערובת עם מרקם גס. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
-
- 2. יש שתי דרכים להכין את ההמבורגרים - על מחבת: מחממים מעט שמן זית במחבת, לוקחים מעט עיסה, לשים בשתי הידיים ומהדקים, יוצרים קציצה ומטגנים על אש בינונית 2 דקות מכל צד, על מנת לצרוב את הקציצות.
-
- 3. לאחר מכן מנמיכים את האש וממשיכים בטיגון במשך 5 דקות מכל צד על אש קטנה במחבת מכוסה, על מנת שהקציצות "יתבשלו" מבפנים אך יישארו רכות ועסיסיות.
-
- 4. אם רוצים להכין בתנור, מחממים אותו ל-200 מעלות, אופים את הקציצות במשך 15 דקות.
-
- 5. מגישים בלחמניה עם קטשופ, חרדל, עגבניה, חסה ובצל.