- 1. מאדים את הבטטות בסיר אידוי כעשרים דקות. יש לבדוק בשיפוד עץ ולהוציא כל בטטה לחוד מאחר והן לא מוכנות ביחד, כמו תפוחי אדמה.
-
- 2. מאדים את השלוט והכרישה עם הג'ינג'ר בשמן בחום נמוך, כך שלא יהיו מטוגנים. מוסיפים באותו הזמן את גרגרי הכוסברה והתבלינים הטחונים.
-
- 3. מכינים גרידה מקליפת הלימון ומוסיפים. לאחר חמש דקות בישול מוסיפים את היין, בצל ירוק, גרגי רימון ופטל ומערבבים פנימה. מוסיפים מעט מיץ לימון ומלח לטעם. יוצקים מהרוטב בזמן ההגשה.
-
- רוטב שנשאר שומרים במקרר, אך מחממים מעט ומערבבים היטב לפני שימוש נוסף.