לביבות מוח, צי'לי ורוטב עגבניות צלויות בגריל

מתכון מאת: רועי ענתבי ואור ברי, מערכת וואלה!
לביבות מוח, צי'לי ורוטב עגבניות צלויות בגריל. נמרוד סונדרס
לביבות מוח, צי'לי ורוטב עגבניות צלויות בגריל

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 מוחות עגל נקיים וחלוטים
  • 2 כפות לימון כבוש קצוץ
  • 2 כפות כוסברה טרייה קצוצה
  • 2 תפו"א בינוניים מקולפים ומבושלים (מעוכים לפירה)
  • 4-6 כפות של קמח
  • 2 ביצים
  • 4 עגבניות חצויות
  • 2 כפיות כמון
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים גס את המוחות, מוסיפים את תפו"א המעוך, הכוסברה והלימון. יוצרים תערובת אחידה עם הביצה והקמח, מתבלים.
  • 2. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הלביבות כ-2-3 דקות מכל צד עד שמתקבל צבע זהוב.
  • 3. צולים חצאי עגבניות בגריל עד שמתרככות, טוחנים בבלנדר עם מעט שמן זית, ומתבלים במלח פלפל ומעט סוכר.
  • מגישים את הלביבות על רוטב העגבניות עם פלפל ירוק שרוף בגריל וראשד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully