מתכונים חמים

אורז אדום

מכינים אורז כתוספת למנה עיקרית? מה דעתכם לשדרג אותו מעט, ולתת לו קצת צבע? בתוך פחות מ-20 דקות תקבלו אורז אדום יפהפה, וטעים במיוחד.

מתכון מאת: דליה בסון, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

אורז אדום

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 כוסות אורז בסמטי
  • כף שמן
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 כפות רסק עגבניות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את האורז.
  • 2. בסיר מחממים כף שמן ומטגנים כף מהבצל הקצוץ. מוסיפים רסק עגבניות ו- 1/2 כוס מים ומערבבים. מוסיפים עוד 1/2 כוס מים למיכל הרסק, מערבבים ומוסיפים לסיר. מוסיפים עוד 3 כוסות מים. סוגרים את המכסה ומביאים לרתיחה.
  • 3. מוסיפים את האורז ומערבבים. מעבירים לאש בינונית נמוכה ומבשלים כ-15-17 דקות.
  • 4. במחבת קטנה מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל הנותר. כשהוא מעט מתרכך מוסיפים לו 3 כפות מן האורז, מערבבים דקה ומוסיפים לסיר האורז הגדול.
  • 5. מגישים לצד תבשילי דג או עוף.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully