וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז אדום

מכינים אורז כתוספת למנה עיקרית? מה דעתכם לשדרג אותו מעט, ולתת לו קצת צבע? בתוך פחות מ-20 דקות תקבלו אורז אדום יפהפה, וטעים במיוחד.

מתכון מאת: דליה בסון, מערכת וואלה

אורז אדום. רוני קדר
אורז אדום

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות אורז בסמטי
  • כף שמן
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את האורז.
  • 2. בסיר מחממים כף שמן ומטגנים כף מהבצל הקצוץ. מוסיפים רסק עגבניות ו- 1/2 כוס מים ומערבבים. מוסיפים עוד 1/2 כוס מים למיכל הרסק, מערבבים ומוסיפים לסיר. מוסיפים עוד 3 כוסות מים. סוגרים את המכסה ומביאים לרתיחה.
  • 3. מוסיפים את האורז ומערבבים. מעבירים לאש בינונית נמוכה ומבשלים כ-15-17 דקות.
  • 4. במחבת קטנה מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל הנותר. כשהוא מעט מתרכך מוסיפים לו 3 כפות מן האורז, מערבבים דקה ומוסיפים לסיר האורז הגדול.
  • 5. מגישים לצד תבשילי דג או עוף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully