- 1. במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצלים עד ריכוך. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד סגירה. מוסיפים תבלינים, מערבבים וסוגרים את האש. מוסיפים צימוקים, מערבבים ומצננים.
-
- 2. בסיר מבשלים אורז לבן. מצננים כשעה.
-
- 3. במקביל מבשלים בסיר עם מים תפוחי אדמה עד כדי ריכוך. מצננים ומקלפים.
-
- 4.בקערה, מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים עם האורז היטב.
-
- 5. בקערה טורפים ביצים עם מעט מלח. יוצרים כדורי תערובת אורז ותפוח אדמה בגודל כדור פינג פונג.
-
- 6. פותחים את כדור הבצק ומועכים מעט על היד. מכניסים מעט מתערובת הבשר וסוגרים. מגלגלים היטב.
-
- 7. במחבת, מחממים שמן בגובה 4 ס"מ.
-
- 8. פוחסים מעט את הכדורים. טובלים את הקציצה בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם. מטגנים מכל צד עד להשחמה.
-
- 9. מגישים חם.