ברוסקטה פטריות מוקפצות, עלי תבלין ופרמזן
החלק הכי מסובך בהכנה הוא לפרוס את הפטריות. 15 דקות כל הסיפור ביחד. מנה של מסעדה בקלי קלות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 4 פרוסות די עבות של לחם שאור (אפשר ישן)
- 3 כפות שמן זית
- 1/2 שן שום
- סלסילת פטריות שמפיניון פרוסות
- סלסילת פטריות חורש פרוסות
- 2-1 שיני שום פרוסות
- מלח ופלפל שחור גרוס
- עלים קצוצים גס מ-2 גבעולי בזיליקום
- שבבי פרמזן
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 2. מזלפים כף שמן זית על הפרוסות ושולחים לתנור ל-10 דקות להזהבה.
- 3. מקפיצים את הפטריות בווק חם עם שמן זית ושום, 3-2 דקות, מתבלים במלח ופלפל. מורידים מהאש, מוסיפים בזיליקום ומערבבים.
- 4. ממוציאים את הפרוסות הקלויות, מצננים ומשפשפים בחצי שן שום.
- 5. מחלקים את הפטריות בין 4 הפרוסות, עורמים על כל פרוסה ומפזרים פרמזן מגוררת.