קוקטייל apple rouge
בארצות הברית נוהגים לשתות בחג ההודיה משקאות מחממים, לרוב סיידר תפוחים או פונץ' על בסיס יין אדום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 כוסות:
- 1 תפוח ירוק
- 1 תפוז
- 600 מ"ל יין אדום
- 600 מ"ל סיידר תפוחים
- 100 מ"ל וודקה תפוח
- 100 מ"ל וויסקי ברבן
אופן ההכנה
- 1. חותכים את התפוז והתפוח לשישה פלחים.
- 2. מחממים בסיר את היין והסיידר מבלי להביא לרתיחה.
- 3. מוסיפים את הוודקה והברבן.
- 4. מוזגים לכוסות קוניאק.
- 5. מוסיפים לכל כוס פלח תפוז ופלח תפוח ירוק ומגישים חם, לצד הגשם.