וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קוקטייל apple rouge

בארצות הברית נוהגים לשתות בחג ההודיה משקאות מחממים, לרוב סיידר תפוחים או פונץ' על בסיס יין אדום

מתכון מאת: יאיר יוספי, מערכת וואלה

מנת חג ההודיה, מסעדת אלבה. אפיק גבאי
מנת חג ההודיה, מסעדת אלבה

מצרכים למתכון

  • ל-6 כוסות:
  • 1 תפוח ירוק
  • 1 תפוז
  • 600 מ"ל יין אדום
  • 600 מ"ל סיידר תפוחים
  • 100 מ"ל וודקה תפוח
  • 100 מ"ל וויסקי ברבן

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את התפוז והתפוח לשישה פלחים.
  • 2. מחממים בסיר את היין והסיידר מבלי להביא לרתיחה.
  • 3. מוסיפים את הוודקה והברבן.
  • 4. מוזגים לכוסות קוניאק.
  • 5. מוסיפים לכל כוס פלח תפוז ופלח תפוח ירוק ומגישים חם, לצד הגשם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully