פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קוקטייל apple rouge

      בארצות הברית נוהגים לשתות בחג ההודיה משקאות מחממים, לרוב סיידר תפוחים או פונץ' על בסיס יין אדום

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מנת חג ההודיה, מסעדת אלבה (אפיק גבאי)
      מנת חג ההודיה, מסעדת אלבה (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-6 כוסות:
      • 1 תפוח ירוק
      • 1 תפוז
      • 600 מ"ל יין אדום
      • 600 מ"ל סיידר תפוחים
      • 100 מ"ל וודקה תפוח
      • 100 מ"ל וויסקי ברבן

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את התפוז והתפוח לשישה פלחים.
      • 2. מחממים בסיר את היין והסיידר מבלי להביא לרתיחה.
      • 3. מוסיפים את הוודקה והברבן.
      • 4. מוזגים לכוסות קוניאק.
      • 5. מוסיפים לכל כוס פלח תפוז ופלח תפוח ירוק ומגישים חם, לצד הגשם.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות