- 1. ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו, ומערבבים למסה אחידה. חשוב לא לכוון את המיקרוגל לעוצמה הגבוהה ביותר. מתחילים בדקה, עוצרים ומערבבים הערבוב ימנע מהשוקולד להישרף. ממשיכים להמיס במידת הצורך, עוצרים מדי פעם ובודקים.
-
- 2. מקציפים 160 גרם חלבון ו-135 גרם סוכר לקצף רך.
-
- 3. מקציפים 110 גרם חלמון ו-120 גרם סוכר לקצף בהיר.
-
- 4. מתחילים לקפל בהדרגתיות מעבירים מקצף החלמונים לתערובת השוקולד, עד לקבלת מסה אחידה.
-
- 5. מוסיפים בקיפול את הפרג הטחון, ואחריו את קצף החלבון, בקיפול עדין, עד לקבלת מסה הומוגנית.
-
- 6. שוקלים 450 גרם מהתערובת, ומעבירים לתבנית 20 ס"מ.
-
- 7. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, במשך 45 דקות.