וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת פאדג' פרג של מאפיית מרגוזה

ראשית, הרגעה: העוגה הזאת עולה בעת האפייה, אך כשהיא מתקררת, היא קורסת. על מנת להסוות את הסדקים שנוצרים בעוגה, מכסים אותה בשכבה של גנאש שוקולד

מתכון מאת: באדיבות מאפיית מרגוזה יפו, מערכת וואלה

עוגת פאדג' פרג של מאפיית מרגוזה. אפיק גבאי
עוגת פאדג' פרג של מאפיית מרגוזה

מצרכים למתכון

  • ל-2 תבניות אינגליש קייק של 20 ס"מ:
  • 140 גרם שוקולד מריר
  • 90 גרם חמאה
  • 135 גרם סוכר - כמות ראשונה
  • 160 גרם חלבון (מ-4 ביצים גדולות)
  • 180 גרם פרג טחון טרי
  • 110 גרם חלמון (מ-4 ביצים גדולות)
  • 120 גרם (6 כפות) סוכר – כמות שנייה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו, ומערבבים למסה אחידה. חשוב לא לכוון את המיקרוגל לעוצמה הגבוהה ביותר. מתחילים בדקה, עוצרים ומערבבים – הערבוב ימנע מהשוקולד להישרף. ממשיכים להמיס במידת הצורך, עוצרים מדי פעם ובודקים.
  • 2. מקציפים 160 גרם חלבון ו-135 גרם סוכר לקצף רך.
  • 3. מקציפים 110 גרם חלמון ו-120 גרם סוכר לקצף בהיר.
  • 4. מתחילים לקפל בהדרגתיות – מעבירים מקצף החלמונים לתערובת השוקולד, עד לקבלת מסה אחידה.
  • 5. מוסיפים בקיפול את הפרג הטחון, ואחריו את קצף החלבון, בקיפול עדין, עד לקבלת מסה הומוגנית.
  • 6. שוקלים 450 גרם מהתערובת, ומעבירים לתבנית 20 ס"מ.
  • 7. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, במשך 45 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully