- 1. מכינים את הקציצות: מערבבים את המוסר, הביצים, הבצל המטוגן וקמח המצה, עד שמתקבלת עיסה אחידה ודביקה מעט.
-
- 2. יוצרים 12 קציצות בידיים רטובות.
-
- 3. מכינים את הקרם: מטגנים את הערמונים בחמאה. מוסיפים את היין הלבן ומרתיחים.
-
- 4. אחרי הרתיחה מוסיפים את השמנת המתוקה, ומצמצמים עד לחצי הכמות.
-
- 5. טוחנים את הערמונים, ומוסיפים מעט ציר עוף, עד שנוצר מרקם חלק של קרם. מוסיפים מלח ופלפל לבן.
-
- 6. מכינים את פטוצ'יני הגזר: מערבבים את כל חומרי הסלט.
-
- 7. מרכיבים את המנה: לפני ההגשה מחממים את הקרם בעדינות על אש נמוכה.
-
- 8. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הקציצות, 3 דקות מכל צד.
-
- 9. מורחים מעט קרם על הצלחת, מניחים עליו שתי קציצות, ומסדרים בצד מעט סלט גזר.