- 1. מטפלים בעלים: מסירים את העורק הלבן והעבה, חולטים את העלים במים רותחים ומעבירים למי קרח.
-
- 2. להכנת המילוי: מערבבים את כל המרכיבים עד שמתקבלת מסה אחידה.
-
- 3. מחלקים את המילוי ל-12 קציצות.
-
- 4. פורשים עלה חלוט של מנגולד ומניחים קציצה אחת בחלק התחתון, שקרוב לגבעול. מקפלים משני הצדדים ומגלגלים כלפי מעלה. חוזרים על הפעולה עם כל העלים.
-
- 5. לוקחים סיר רחב ושטוח, שיכול להכיל את כל הממולאים בשכבה אחת. מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בתחתית הסיר.
-
- 6. מוסיפים את כל מרכיבים הרוטב, מביאים לרתיחה כדקה ומכבים את האש.
-
- 7. מניחים את הממולאים בסיר, כשצד התפר מונח כלפי מטה. משלימים מים בסיר כמעט עד גובה הממולאים, ומבשלים על אש נמוכה, ללא רתיחה, כשעה.
-
- 8. מגישים לשלוחן.