וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סביצ'ה דג ים עם שום ירוק

מתכון מאת: באדיבות מסעדת אבראג' ביפו העתיקה, מערכת וואלה

מתכוני שום ירוק. נמרוד סונדרס
מתכוני שום ירוק

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 500 גרם פילה דג ים (מוסר, לוקוס, פלמידה), טרי מאוד ונקי, ללא עור
  • מיץ מ-2 לימונים או 2 תפוזים טריים
  • 1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • צרור עירית קצוצה
  • 4 שיני שום ירוק כתושות
  • 1/2 כפית מלח אטלנטי
  • 1/4 כפית פלפל לבן טחון

אופן ההכנה

  • 1. בודקים שאין עצמות בפילה הדג וחותכים בעזרת סכין חדה לריבועים של 1/2 ס"מ.
  • 2. מערבבים היטב בקערה את מיץ הלימון או התפוז, השמן, הבצל הסגול, העירית השום הירוק והתבלינים.
  • 3. מוסיפים את קוביות הדג ומערבבים בעדינות.
  • 4. מכניסים את הקערה ל-5 דקות במקרר, כדי שהדג ייכבש קלות.
  • 5. מסדרים על צלחת בעזרת "רינג" (טבעת), ומגישים בליווי פלח לימון
  • חשוב: אין להגיש את המנה אחרי יותר מ-5 דקות לאחר ערבוב כל המרכיבים, כי חומרי המשרה יגרמו לכבישת יתר, וטעמו של הדג ייפגם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully